mmaarcin 08.07.2016 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Wiem, temat sterownika już kilkakrotnie się przewijal przez forum. Z tego co pamiętam był tu polecany euroster, lecz nie pamiętam teraz dokładnie jaki to był model - proszę o podpowiedź. Ewentualnie jakie inne modele byście polecili. Może ST290? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NC_PC 08.07.2016 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Wiem, temat sterownika już kilkakrotnie się przewijal przez forum. Z tego co pamiętam był tu polecany euroster, lecz nie pamiętam teraz dokładnie jaki to był model - proszę o podpowiedź. Ewentualnie jakie inne modele byście polecili. Może ST290? A jaki dom? ile poziomów? Ile rozdzielaczy? Co ma robić taki sterownik? Dobry sterownik to np. : https://nest.com/thermostat/meet-nest-thermostat/ ale cena wysoka. A jak planujesz podpiąć sterownik bezpośrednio pod pompę to jest jeszcze więcej pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmaarcin 09.07.2016 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2016 Chodzi mi o alternatywę dla "przewodowy termostat pokojowy z ekranem LCD PANASONIC PAW-A2W-RTWIRED"Swego czasu map78 polecał Euroster 2026, ale od tego czasu może coś się zmieniło?Dom ma dwa poziomy, dwa rozdzielacze 176m pu ,prawie 200 po podłogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts