Be.ata 29.07.2004 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Witamy wszystkich! Jesteśmy nowi i cieszymy sie ,że znalezlismy to forum.Niedługo zaczynamy budowę,UFF,która mam nadzieje pójdzie sprawnie. Na razie mieszkamy sobie w stolicy no i zastanawiamy sie co to będzie jak wyprowadzimy sie na tą nasza wiochę...mąż to jeszcze będzie miał kontakt ze światem bo pracuje ,ale ja siedze w domu z dzieciakiem więc...boje sie czy nie ugrzęznę... A jakie mają doświadczenia ci z WAs,którzy juz mieszkają za miastem,może cos podpowiecie? Pozdrowienia z Ursusa, Beata z chłopakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 29.07.2004 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Beatko, taki post to się bardziej nadaje na kozetkę do naszego psychologa dyżurnego o tu Tam dostaniesz więcej odpowiedzi. Ja ze swojej strony powiem tyle, że większość forumowiczów ma tu małe dzieci (widziałam Twój post i na ten temat ) a nawet dziecko w drodze i nie tylko nie przeszkadza im to w budowie, ale wręcz mobilizuje. Ja mam dwóch chłopców 10 i 3 lata. Mam nadzieję, że na wsi będą o wiele szczęśliwsi niż w mieście, tym bardziej, że na naszym dopiero powstającym osiedlu jest już 8 chłopaków, za to żadnej dziewczynki Ale zapraszam do psychologa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Be.ata 29.07.2004 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Jagna, serdeczne dzięki za podpowiedz.Jestem nowa więc nie poruszam sie jeszcze spranie na forum,ale nadrobie to Oczywiście zajrzę do psychologa Pozdrawiamy, Beata z chłopakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 30.12.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Witaj Be.ata ! Taka strata to żadna strata ! Ja przez przeprowadzę z miasta na wieś mam utrudniony dostęp do koleżanek. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 30.12.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 To zależy jaka to wieś ? Ja zmobilizowałem moich przyjaciół i budujemy się po sąsiedzku w 4 rodziny, myślę że problemów egzystencjonalnych z życiem na wsi nie będzie Bo jak masz dobry dojazd i ładną okolicę, to jak już zamieszkasz na dobre Wasi znajomi i przyjaciele będą walić w wolne dni drzwiami i oknami I dopiero po ich wyjeździe docenisz spokój i ciszę Pozdro i 3maj się J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 31.12.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Wieś ma swoje uroki. Nie sądzilem, że zacznie mi się tam podobać, a tu niespodzianka. Tylko wteorii to dramatycznie wygląda, w praktyce jest fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts