Irson 10.07.2016 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2016 Witam Proszę o pomoc forumowiczów którzy mają większe doświadczenie z naszym polskim prawem. Posiadam na wsi ogrodzoną działkę (nieużytek rolny) ok 3000m2 działka ma już wodę z sieci wodociągowej. Moje pytanie jest następujące - czy mogę postawić jakikolwiek budynek na zgłoszenie do 35m2 W załączniku zrzut z ekranu z geoportalu. działka nr 33/5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aśkaś1719514231 10.07.2016 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2016 Kiedy ja stawiałam to można było na zgłoszenie postawić taki budynek, a nawet kilka. Niestety to było w 2012, więc lepiej niech odpowie ktoś, kto miał z tym do czynienia teraz. Nasze przepisy lubią się zmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redd 11.07.2016 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2016 Posiadam na wsi ogrodzoną działkę (nieużytek rolny) ok 3000m2 działka ma już wodę z sieci wodociągowej. Moje pytanie jest następujące - czy mogę postawić jakikolwiek budynek na zgłoszenie do 35m2 Trzeba by odrolnić część działki pod budynek. Planujesz rekreacyjne użytkowanie działki czy w przyszłości ma tam stanąć dom jednorodzinny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts