Andp 10.07.2016 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2016 Witam wszystkich, to mój pierwszy post na forum. Chcę zamontować gniazdko antenowe, do anteny zbiorczej na dachu. W pokoju mam dwa wyjścia-antena zbiorcza i kablówka. Nie wiem które jest od czego(przesyłam zdjęcia). Jak rozpoznać mogę czy w mieszkaniu mam instalację szeregową czy równoległą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemkow91 11.07.2016 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2016 Są tylko dwa kable, podejrzewam że dłużej zeszło ze zrobieniem zdjęć i napisaniem tego posta niż ze znalezieniem właściwego przewodu...obstawiam że czarny kabel jest od anteny zbiorczej na dachu, a biały od kablówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andp 11.07.2016 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2016 Są tylko dwa kable, podejrzewam że dłużej zeszło ze zrobieniem zdjęć i napisaniem tego posta niż ze znalezieniem właściwego przewodu...obstawiam że czarny kabel jest od anteny zbiorczej na dachu, a biały od kablówki. W takim razie od czego jest ten kabel na prawym zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joni987 17.07.2016 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 Mi ten szary kabel po lewej wygląda na skrętkę, czarny niewiem, a biały to koncentryk. Także wygląda na to że szary to kablówka a biały to antena. Niewiem co to ten czarny, normalnie powiedziałbym że zasilanie ale nie ma niebieskiego i żółtego ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts