maciuspala 10.07.2016 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2016 Witam serdecznieForum śledzę od kilku lat, często czerpię z niego inspiracje ale zarejestrowałem się dopiero teraz gdyż nadszedł czas na porzucenie mieszkania w bloku i zamieszkanie na odludziu we własnym małym domku.Oczywiście będę dużo czytał i pytał bardziej doświadczonych forumowiczów.Marcin z Brzeska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antymateria 10.07.2016 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2016 Witaj! Dobry PRZEMYŚLANY projekt to podstawa. Od tego zacznij. Rozmawiaj z wieloma ludźmi, zbieraj opinie, wypytuj - kształtuj w ten sposób swoją koncepcję domu i zbieraj doświadczenie. Udanych i przemyślanych decyzji życzę I jak najmniej błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuspala 10.07.2016 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2016 Projekt wybrany a czy przemyślany? Myślę że tak a co nie przemyślałem to forumowicze wyprostują moje błędne rozumowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts