anulla1986 22.10.2016 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2016 I ja też Wani dobrze że wszyscy cali i nic nikomu się nie stało poważnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 23.10.2016 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Dziś koteł poszedł ze swoją nową ciepłą budką na cztery godziny na werandę. Wyjechaliśmy do teściów. Stres był, ale gdy wróciliśmy bawił się w najlepsze u sąsiadki ze starszymi kotami :lol2: teraz śpi jak suseł na kanapie Siostra moja przygarnie go na nasz wyjazd, więc stres z głowy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 23.10.2016 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2016 MBD no to super że się problem rozwiązał Dziękuję za wszystkie przytulasy i dobre słowa. Wsiadłam wczoraj za kierownicę, musiałam sprawdzić.....Jest ok, dam radę jeździć, gorzej się czuję na siedzeniu pasażera. Odchorowałam to szaleństwo, musiałam łyknąć przeciwbóle po powrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 24.10.2016 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Wani, całe szczęście, że z Wami wszystko dobrze! Nie wyobrażam sobie dachowania, to musi być okropne przeżycie Teraz się kuruj i odpoczywaj a nie myśl o porządkach w ogrodzie Basiu, super że znalazłaś opiekę dla Dzikusa Ty będziesz spokojna, a kotek będzie starannie doglądany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.10.2016 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Wani, poczytałam trochę. O matko, z tym wypadkiem Zdrowiej spokojnie! Przesyłam uściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.10.2016 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2016 mały biały domek, przepraszam, że się nie przywitałam, byłam peewna, że jestem u Wani Czyli poczytałam u Ciebie Witam się serdecznie i zostanę chwilkę dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 24.10.2016 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Witaj Nela, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 24.10.2016 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Mały Biały, dawno u Ciebie nie byłam...tak masz domowo i przytulnie, prawdziwy dom - własne masło, wianki na drzwiach...marzą mi się takie klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 25.10.2016 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2016 Ewciu przecież Ty już jesteś o krok od przeprowadzki. Nie musisz marzyć, tylko jeszcze chwilkę poczekać Wczoraj posadziłam mnóstwo roślinek, które dostałam od Dany. Zaszalałam i pojechałam do szkółki. Kupiliśmy i zasadziliśmy brzozę dorenboos. Widać ją z salonu Oprócz tego kupiłam lipę lico karłową, w czwartek ma ją dowieźć kurier. Pojechaliśmy też na nasyp kolejowy i ukopałam kilka sadzonek dzikiej róży. Posadziłam między innymi roślinami na nieformowany żywopłot. Wieczorem zaczęło padać i tak sobie pada do teraz. Roślinki się przyjmą dzięki temu - mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 25.10.2016 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2016 Ty też nie potrafisz usiedzieć spokojnie Myślę, że roślinki się przyjmą, w końcu jesień to bardzo dobry czas do sadzenia Och, masz już brzózkę! Czy na żywo jest równie piękna jak na zdjęciach w necie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 25.10.2016 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2016 Asiu jest , mimo, że młoda i kora zaczyna nieśmiało się przebarwiać dopiero na biało. No i traci liście - jak to na jesień przystało. Zaraz zostanie łysy badylek. Daleko jej jeszcze do tych wieloletnich, ale już widzę ją oczyma wyobraźni. Jak się zrobi jaśniej i bardziej sucho zrobię fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 26.10.2016 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Basiu kitek śliczny, ma piękny kolorek. U nas kota raczej nie będzie, chyba że dochodzący na działkę Cieszę się , że się cieszysz Niech Ci dobrze rosną! Brzozy kocham , mam ich sporo i myślę, że jeszcze kilka dosadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 26.10.2016 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Dana kobieto o wielkim serduchu niech Ci Bóg wynagrodzi Ja brzozy też kocham, ale na tym małym skrawku jak mam je powciskać... Tyle roślin bym chciała i myślę nieustannie jak je upchać, żeby było dobrze. Może kiedyś jak zrobię oczko wodne wetknę jeszcze małą betulę pendulę hm... Póki co koniec z drzewami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 26.10.2016 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2016 (edytowane) Moje drzewko:http://zmniejszacz.pl/zdjecie/510/6475591_br.jpg http://zmniejszacz.pl/zdjecie/510/6475589_brr.jpg http://zmniejszacz.pl/zdjecie/510/6475590_brrrr.jpg http://zmniejszacz.pl/zdjecie/510/6475592_brrr.jpg Jutro chyba obsadzę w pobliżu dereniem rozłogowym kelsey'a i proso NORTHWIND. Czy to będzie pasować? Edytowane 26 Października 2016 przez mały biały domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam102 26.10.2016 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Jaka cudna sypialnia !KolorkiBrawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 27.10.2016 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Mały BD, no brzózka wymiata wsadziłaś te zdobycze od Dany?? no i jak się sprawuje kociaczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 27.10.2016 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Adam witam u siebie i dziękuję za dobre sowo Gosiu dzięki, brzózka jest piękna, obsadzona bodziszkami od Dany, ale dziś jeszcze sadzę koło niej trawę i derenie. Przyszły moje trawy, jeżówka i lipa. No i przepadłam. TRAWY to chyba będzie moja nowa miłość. Zakochałam się. Na wiosnę nakupuję i nasieję kolejne. Marzy mi się taki falujący trawniczek przed domem z ostnicy zwanej kucykowym ogonem Inne trawki też Cudne są. W najbliższych dniach, kiedy dokończę obsadzenia i prace jesienne - napstrykam zdjęć, jak teraz wygląda ogród. Dzikusek rośnie, pięknieje, już troszkę ciałka nabrał. Figluje, niszczy mi firankę spędza dość dużo czasu w domu, chociaż wypuszczam go na wolność trzęsąc się, czy wróci Urwis wypuszczony z nim na dwór biega jak szalony, młodzieniaszek się z niego zrobił przy kocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Star Butterfly 28.10.2016 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 Kotek prześliczny sama bym chciała by jakiś do nas przyszedł ale tutaj każdy ma właściciela już (córka mi płacze ze chce a ja nie mam nic na przeciw, planowałam psa i kota ). Ogród bajka podziwiam zapał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 28.10.2016 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 MBD niesamowicie zazdroszczę Ci ogrodowej wizji i zapału Ja nadal nie wiem co, gdzie, ile i kiedy Ale za to czuję się już dobrze i nawet się wczoraj za machanie łopatą wzięłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 28.10.2016 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 Star Butterfly witam serdecznie Myślę, że kotek do Was przyjdzie na pewno prędzej czy później jakiś, u nas jakiś koci wysyp jest Śmiejemy się z córą, że nasza miejscowość powinna nosić nazwę KOTOWICE Dzięki za pochwałę ogrodu. Cały czas pracuję nad jego zmianą i dopiero go kształtuję, do bajki mu daleko. Będę małymi kroczkami starała się go upiększać Wani Ty silna babo już Cię pognało do łopaty ? to podziwiam i cieszę się, że lepiej się czujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts