dana1s 07.04.2017 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Asiu może w weekend mi się uda coś otworzyć. Mieliśmy teraz ciężki czas , Tato jest w szpitalu i póki co nie wiem jak to się skończy. Jest w śpiączce:( Tęsknię za Wami i chyba wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 07.04.2017 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Ojej, współczuję Danusiu Trzymam kciuki za powrót Taty do zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 07.04.2017 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Asiu podobno najgorsze za nami, ale przeżyłam istny horror... ale o tym później ,bo mnie Basia pogoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 07.04.2017 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Danusia, dawaj wątek, bo nie wiadomo gdzie do Ciebie pisać siły dla Taty i dla Was, a przy takiej wspierającej się rodzinie będzie dobrze, bo nie może być inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 07.04.2017 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Witaj Gosiu Musisz poczekać do weekendu, ale to już za chwilę Tata jest w bardzo ciężkim stanie , wyciągają go z sepsy która załapał po operacji. Od początku lutego jest w szpitalu:( Dziękuję za życzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 07.04.2017 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Danuś KOCHANA pisz sobie tutaj, mi to nie przeszkadza Otworzysz swój nowy wątek, kiedy znajdziesz czas. Tata najważniejszy. 3 mam kciuki Ja też Cię szukałam i domyśliłam się, że wystartujesz od nowa. Wracając do ogrodu - pierwotnie miałam kłaść bruk własnoręcznie na ścieżkach, później pomyślałam o tej cegle od rodziców. Ostatnio kopałam dołek i znów sporo kamieni ukopałam i już sama nie wiem Czy będzie pasować, jeśli warzywnik obwiodę cegłą, a pozostałe ścieżki w ogródku będą z kamienia? Jakiś czas temu zdobyłam za grosze fajne obrazki, wiszą nad stołem. Co powiecie na takie Małe Białe Domki?? http://zmniejszacz.pl/zdjecie/2017/4/7/7892043_mbd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.04.2017 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Dana dołączam do życzeń zdrowia dla Taty. Jakiś czas temu zdobyłam za grosze fajne obrazki, wiszą nad stołem. Co powiecie na takie Małe Białe Domki?? http://zmniejszacz.pl/zdjecie/2017/4/7/7892043_mbd.jpg Mnie się podobają takie coś innego, a w ciekawym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 07.04.2017 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 No właśnie nie wiem, jaki to styl, ale kolory mam teraz takie w dodatkach, no i jak zobaczyłam białe domki, stwierdziłam, że muszę je mieć zwłaszcza ten środkowy mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 07.04.2017 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Małe białe domki super, pokażesz w szerszym kadrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 07.04.2017 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Dana, gonię Cię po różnych wątkach, bo nie masz swojego A mam milijony pytań! Między innymi o cegły To o cegły proszę tutaj pytać bo też chętnie posłucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 07.04.2017 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Wani może pokażę któregoś dnia, jak słonko zaświeci Czekam na porady Dany, Ona jest specem od cegieł, innych też poproszę o wypowiedzi, tym bardziej, że jest więcej chętnych, pilnych uczniów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewedela 08.04.2017 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Cześć mały biały domku, dołączam do zachwytów warzywnikiem, a sobie robię ściągę na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 09.04.2017 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Spoko Ewedelko nie wiem jeszcze czy pisałam wcześniej, ale na spód dawałam siatkę przeciw kretom, chociaż u mnie musiałby podejść raczej z kilofem od spodu, ale dałam, co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 09.04.2017 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Danusia, zobacz, jaką kwitnącą niespodziankę dziś znalazłam na rabacie, ale się ucieszyłam Wiesz skąd ją mam http://zmniejszacz.pl/zdjecie/2017/4/9/7907796_IMG_20170409_185339[1].jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 09.04.2017 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Dziękuję za życzenia dla Taty:D Basiu bergenia pięknie zakwitła:) Ja je uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 10.04.2017 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Obrazki śliczne, jakiej wielkości są? Pod skrzynię niczego nie daję, ona z założenia krótkotrwała ma być. W sumie mogłam zostawić tam znalezione dachówki, zamiast je wykopywać i wywozić Moja bergenia zmarniała. Będę ją przesadzać i może się odrodzi. Ostatnio w centrum ogrodniczym były w sprzedaży bergenie po 6,50 zł, ale brzydkie, jakby przemrożone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 10.04.2017 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Ja dziś kupiłam rdest auberta : mam zamiar posadzić go za płotem przy zawalonej szopie...Wygląda okropnie, właścicieli nie ma od lat....Podobno rdest obrośnie taką ruderkę w rok. Przy garażu chcę posadzić milin amerykański ale w miejscowych szkółkach brak. Mam już ponad 500 cegieł Więc czekam na ceglane wskazówki i inspiracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.04.2017 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 wyleczylam sie z rdestow, bluszczy i winobluszczy, zarastaja i zagłuszaja wszystko, nie do wytepienia:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 10.04.2017 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Rdest jest fajny do szybkiego pokrywania takich ruderek Mam milin, ale marnie rośnie, może ruszy po przesadzeniu w inne miejsce. On lubi słońce i ciepło. Hmm... widzę, że zaczynacie cegły zbierać To jeszcze Danusi nam trzeba i Jej porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 19.04.2017 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Ja dziś kupiłam rdest auberta : mam zamiar posadzić go za płotem przy zawalonej szopie...Wygląda okropnie, właścicieli nie ma od lat....Podobno rdest obrośnie taką ruderkę w rok. Obrośnie Miałam taki rdest, nie mogę przeboleć, ze nagle po kilku latach zmarzł, zginął. Ale to piękna roślina i bardzo przydatna do szybkiego i taniego obrastania dużych powierzchni. Oczywiście jak każda roślina tak intensywnie rosnąca musi być pod nadzorem - czyli cięta i koszona - wtedy jest pod kontrolą - tak robię u siebie z wieloletnim winobluszczem, nie przysparza żadnych problemów. Milin u mnie jak u Asi - słabiutko, klimat za ostry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts