PusiaKssawery 22.06.2017 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Uważaj tylko żeby nie doczytał kto to kładł bo to ty zaniemówisz i zbledniesz o mamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 25.06.2017 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2017 No szkoda, że ja nie wpadłam by pokazywać mojemu jakieś obrazki Tak całkiem serio - mnie się podobała ta praca:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 25.09.2017 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2017 Dwa lata temu, dokładnie w moje urodziny podpisałam akt własności Małego Białego Dziś: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 25.09.2017 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2017 Pięknie *.* Leci ten czas, prawda? Jak się żyje, opowiedz trochę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.09.2017 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2017 I tyle się zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 26.09.2017 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2017 Zmieniło się kto by pomyślał, że człowiek tak szybko zapomina o czymś, co mu spędzało sen z powiek przez wiele długich nocy Czuję, jakby Mały Biały był od zawsze naszym domem, jest przytulny i... taki nasz Uwielbiam ten moment, kiedy mogę skulić się przed rozpalonym kominkiem, albo poleżeć w wymarzonej wannie pełnej piany Wyjść w piżamie po świeże pomidory, albo gapić się na gwiazdy, które tu widać o wiele bardziej, niż w mieście Słuchać rechotu żab i koncertu świerszczy Powolutku ogarniamy ogród, maleńkimi kroczkami, wiele lat pracy przed nami, co mnie bardzo cieszy, tylko nadal wciąż za mało czasu na wszystko. Zmieniłam łóżko w sypialni, wreszcie się wysypiam, mam przede wszystkim lepszy dla mojego kręgosłupa materac Ogólnie wszystko SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 26.09.2017 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2017 Hehe, materac to podstawa! Mi się marzy ogród... Podzielony na 4 strefy: ozdobną (z rabatami kwiatowymi), warzywno-owocową, rekreacyjną (dla dzieciaków) i dziką (mały brzozowy zagajnik, wrzosy, trawy...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.09.2017 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2017 Dziewwczyny, wszystko będzie, tylko nie zakładajcie ogrodów bez przemyślenia planów. To się potem mści nadmiarem pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 26.09.2017 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2017 Święta prawda, dlatego ja póki co tylko myślę, bo nawet działki nie mam Więc pomysł będzie jeszcze mocno ewoluował. Ale dobrze, że przypominasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.09.2017 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2017 Iscra, gdzieś ten twój wymarzony czeka na ciebie. Bardzo ci tego życzę A jak się doczeka, to zrobisz mu piękny ogrodek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 28.09.2017 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2017 Witaj mały biały domku po długiej nieobecności nadrobiłam juz zaległości robi się u ciebie coraz piękniej gratuluję postępów prac w ogrodzie no i samego ogrodu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 29.09.2017 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2017 Ale czas leci... Bardzo mnie cieszy, że u Ciebie wszystko super, tak trzymaj! Ściskam mocno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts