Emila3000 15.07.2016 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 taaaaaaa to właśnie te karnisze spać po nocach nie będę mogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 15.07.2016 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 No własnie chyba się za szybko ucieszyłam. Poszperałam w necie i znalazłam ( po fakcie) bloga tej pani. Napisała tam, że karnisze mają wystające żabki, o czym mnie niestety nie poinformowała czekam na e-mail w tej sprawie i niestety szyć nie umiem, nawet nie pasują tu maskownice z materiału do mojej koncepcji firan oraz zasłon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 15.07.2016 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 co to znaczy wystające żabki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 15.07.2016 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 No właśnie nie wiem, czekam na zdjęcia. Wywnioskowałam z bloga, że Pani uszyła lambrekiny z koroną, by nie było widać żabek ( za drewnianą maskownicą są szyny z żabkami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 15.07.2016 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Gratuluję pieknego domu wyszło ślicznie. Mam karnisz rozporowy na oknie w pralni i spisuje się świetnie ale wisi mc. U mnie wisi firanka panelowa o wys coś ok 1m fajne jest to że można przesuwać na wysokość one dedykowane są też jako drążki do kabiny prysznicowej do wnęki więc słabe nie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 15.07.2016 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 O:D dzięki Bejaro:lol2: to kupuję wobec tego Ja chcę lekką szmatkę powiesić tylko, więc o ciężar się nie boję, tylko zastanawiałam się, czy to nie jest jakiś badziew. Czy możesz mi zdradzić gdzie kupiłaś swój karnisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 16.07.2016 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 Jak S to ZDECYDOWANIE Mała :yes:, XS to rozmiar dziecięcy :lol2: Leszno mam w zasięgu 100km, więc dla jednych to bliziutko, dla innych kawał drogi przyznam, że nie do konca ogarniam jak mają wyglądać karnisze, ma być dokładnie tak jak na zdjęciu, czy jednak inaczej? Chyba poczekam na finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 16.07.2016 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 To są własnie te karnisze ze zdjęcia Margaretko To może wyślę Ci namiary na priv do stolarza? zadzwoń i spytaj, to się przekonasz, czy dojedzie, czy też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 16.07.2016 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 Mały BD, miałam takie rurki na zazdrostki kilka lat temu, wieszałam na nich różne rzeczy (na pewno nie leciutkie firanki) i dawały radę. Mama ma takie w kuchni od ponad 10 lat i nic się z nimi nie dzieje. Kupione w jakimś markecie budowlanym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 16.07.2016 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 Mam taki Kupowałam tu http://lnianydom.pl/akcesoria/378-drazek-rozporowy-.html?search_query=Drazek+rozporowy+&results=4 Mają rózne mnie zależało aby miał dużą rozpiętość mam okno 150 . Jest porządny jak pamiętam z opakowania producent Austria lub Niemcy nie pamiętam dokładnie . Widziałam tam inne ale mnie interesował rozmiar, bo w markecie nie było takiego wymiaru albo nie znalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 17.07.2016 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 Dzięki dziewczynki za utwierdzenie mnie w słuszności dokonania zakupu, idę na allegro kupować, bo tańsze są te zazdrostki, a ja mam okno na 115 cm Wstawiłam swoją kuchnię do konkursu, będę wdzięczna za głosy https://www.ikeafamily.eu/Konkursy/Galeria.aspx?aid=25264&konkurs=33&returnUrl=/Konkursy/Konkurs.aspx?konkurs=33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 17.07.2016 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 głos oddany kuchnia klimatyczna i przede wszystkim, mimo, że ikeowa- udomowiona i zidywidualizowana:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 17.07.2016 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 Ave, dzięki z Ikei jest tylko zlew oraz kran kuchnia drewniana, robiona przez stolarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 17.07.2016 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 Ave, dzięki z Ikei jest tylko zlew oraz kran kuchnia drewniana, robiona przez stolarza teraz dokładniej się przyjrzałam... moja jest też robiona przez stolarza, biała (a w zasadzie ecru - tylko środki mam bardziej wypukłe) a uchwyty mam i-d-en-t-y-cz-ne a z ikei mam tylko barek i jakieś drobiazgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 20.07.2016 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Wow nie wiedziałam że są takie drążki na przyssawkach w okna U nas na mieszkaniu też mam ale takie że trzeba było robić dziurę w oknie a nowych by mi szkoda było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 20.07.2016 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 A maskownicy drewnianych nie będzie:P nie dogadałam się z babką, może i dobrze, gdyby miało być coś nie tak. Ja pierwotnie myślałam, że to "nowe" robione przez stolarza, a to były jakieś przed czy powojenne z dziwnym mocowaniem do zasłon/ firan. Coś wymyślę Już oglądam różne DIY, pewnie mój stolarz by mi zrobił, ale wiem, że ma teraz długie terminy, no i cena nie byłaby zapewne mała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.07.2016 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Witam sie i ja w nowym/starym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 21.07.2016 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Witam serdecznie Pusia dzisiaj mam misterny plan by zabrać się trochę za dalszą część odnawiania krzesła, zrobić zakwas do chleba ( nigdy nie robiłam, ale jedna z moich ulubionych pisarek Katarzyna Enerlich natknęła mnie kiedyś i zrobię z jej przepisu), zahennować głowę, powiesić do suszenia moją hortensję, która miała być kaliną koralową i kupić reszcie choć tą zazdrostkę do kuchni, oraz kontynuować moje początki z joggingiem. Swoją drogą - jak życie na wsi, we własnym domku zmienia człowiekowi zajęcia Szukam cały czas DIY na maskownicę karniszy/ szyn i rozważam, czy kupować szyny, czy też karnisze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.07.2016 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Swoją drogą - jak życie na wsi, we własnym domku zmienia człowiekowi zajęcia Prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 21.07.2016 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Szukam cały czas DIY na maskownicę karniszy/ szyn i rozważam, czy kupować szyny, czy też karnisze... Luknij tutaj: http://livelaughrowe.com/build-wood-cornice-box-attached-curtain-rod/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts