czapjo 11.07.2016 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2016 Witam, chcialabym sie dowiedziec czy moge o to walczyc z wykonawcą? Chodzi o uszczerbenia w kafelkach w lazience, tak wiem,ze gres jest ciezki do cięcia,ale czy takie uszczerbienia są dopuszczalne? doadtkowo roznica w wysokosci sufitu podwieszanego - z jednej strony mam 9 cm natomiast z drugiej 10, czy moge tego sie czepiac? Potrzebuje fachowej pomocy. Nie mowie juz o lustrach i sylikowaniu lustra w lazience... pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qba30 11.07.2016 04:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2016 Pewnie, walcz! Płacisz i wymagasz!Z płytkami pewnie będzie ciężko bo usłyszysz, że taki materiał dostał do zrobienia itp. Ale mimo wszystko nawet jeśli jakaś płytka była ubita czy uszczerbiona to powinna być zmieniona na inną lub zabudowana w miejsce gdzie jej nie widać.Sylikony też spaprane, brak estetyki. A co do sufitu to hmmm, poziomicy wykonawca nie miał w ręce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 11.07.2016 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2016 Witam, chcialabym sie dowiedziec czy moge o to walczyc z wykonawcą? A może zamiast walczyć zacznij od rozmowy? Może powiedz co Ci sie nie podoba i wskaż co ma poprawić. Walczyć...........kurna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slyder 11.07.2016 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2016 Mam wrażenie, że walczyć to w tym wypadku próbować uszczknąć coś z ceny. Dla mnie niech poprawi silikon i masz ładnie zrobioną łazienkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 11.07.2016 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2016 Mam wrażenie, że walczyć to w tym wypadku próbować uszczknąć coś z ceny. Dla mnie niech poprawi silikon i masz ładnie zrobioną łazienkę. Albo nic nie zapłacić, bo mu sie teraz nie podoba............ a gdzie był jak robili? Uszczerbane płytki sa już za fugowane tego żaden wykonawca nie robi w jeden dzień wiec ktoś tu już cos przespał a teraz chce walczyć , ech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts