deptak19 11.07.2016 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2016 Witam. Czy ktoś wie co to za rodzaj sufitu i jak zabrać się za jego naprawę? Średnica po zalaniu wynosi około 22cm. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 11.07.2016 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2016 Pojęcia nie mam co to za sufit patrząc po fotce i niejasnym opisie:Średnica po zalaniu wynosi około 22cm. Ja bym lekko zeszlifował papierem ściernym, zagruntował i przegipsował. Dalej znowu grunt i farba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deptak19 11.07.2016 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2016 No właśnie też nie wiem do końca co to jest. Miałem na myśli to, że było zalanie i jego średnica ma około 22cm. Zapewne po wyschnięciu będzie lepiej ale do kilkunastu cm spokojnie pewnie jeszcze spadnie tego sufitu i dziura się powiększy. Jak to naprawić przy tego typu suficie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 11.07.2016 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2016 odparzy pewnie więcej z czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts