KacperGdansk 11.07.2016 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2016 Witam prosząc o doradzenieod pewnego czasu do mojej łazienki zaczeły zaględać pająki. Znalazłem wejście którym wchodzą i jest to szczelina którą idzie odpływ od umywalki są tam płytki i w płytce jest wycięty otwór na odpływ jednak po bokach zostały szczeliny którymi wchodzą pająki.Czy silikon pomoże czy kupić coś innego ? zależy mi na materiale prostym w użyciu tzw gotowiec bez wyrabiania masy,może jakaś pianka wypełniająca?z góry dziękuję za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 11.07.2016 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2016 Nie wiem jak wielka jest to dziura. Silikon sanitarny (nie łapie grzyba i pleśni) powinien pomóc. Tak do 5-7mm śmiało można silikonem pojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts