kroyena 03.08.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 No nie o robaczywkę to cię nie podejrzewałem prędzej o kocyk na pozostałej części latyfundium w postaci łąki znaczy. Jak na nowo zacznie padać to szybciutko trawkę i na to chemmia wybiórcza co wszystko inne wyźre. Pozostanie jeno trawa i perz. A potem kosiara i strzyżenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 05.08.2004 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 no i co z tymi dziurkami w liściach, ktoś wie może co to znaczy i jak z tym walczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 05.08.2004 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 to ja wróce do tematu : oj chemia chwasty po oczach, chemia bo one te sama technike stosują. Chcilem ekologicznie wyciać talatajstwo za pomoca wykaszarki. NIe dośc ze zajeło mi to prawie 8 godzin to do wyrzucenia ubranie które wyglada jak strój maskujacy komandosa w zielone plamy, to jeszcze mam sliczne poparzenia na rekach. Widac trafilem na jakiegoś jadowitego chwasta którego kawalki w zetknieciu z moja skóra zachowaly sie jak rozżarzony czubek papierosa. Dlatego bez zadnej litości : gwałt niech sie gwaltem odciska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 05.08.2004 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Proponuje napalm. A jak który (chwast) przeżyje to go trotylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 05.08.2004 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Gdzie i po ile go sprzedaja??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LamiaReno 05.08.2004 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 to może trotyl? -od razu rozplantuje ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LamiaReno 05.08.2004 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 to może trotyl? -od razu rozplantuje ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 06.08.2004 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 nie trotyl robi dziury, to bede dopiero wtedy jak bede robił dolki pod sadzenie. teraz tylko napalm zeby do golej ziemi to co mnie poparzyło. "Zemsta, zemsta, zemsta na wroga z Bogiem lub chćby mimo Boga" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 06.08.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Nic tak nie wprawia w dobry nastrój jak zapach płonącego napalmu o świcie. Wprawdzie ten co to powiedział nie był ogrodnikiem ale na eksterminacji znał się jak nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.08.2004 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Honorata, a może by tak nakryć czarną folią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 06.08.2004 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 ziemię oczywiście, bo chyba nie drzewka? i co, nie będą rosły pod tą folią myślisz? na razie nie planuję zakładania trawnika w tym miejscu, czeka mnie jeszcze umiejscowienie oczyszczalni w ogrodzie i zmiana rzeźby terenu (wały ziemne itd), więc moze tymczasowo folia byłaby rozwiązaniem, ale czy da radę chwastom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts