TomekS 15.07.2002 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2002 Poszukuję ekipy budowlanej na wykonanie całego domu.Może ktoś z Was ma godną polecenia?Jakie są stawki w okolicy?Z góry dziękujePozdrTomaszS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 15.07.2002 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2002 Zapytaj EM (np na priva) wiem że on ma godną polecenia ekipę (podobno pomocnicy szatana - tacy szybcy!) i niedługo ją zwolni bo się wprowadza.Pozdrawiam,A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.07.2002 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2002 ja mam taką ekipę, ale są drodzy. Jestem z nich zadowolony mimo tego że dużo płacę. Zawsze też jak będziesz z nimi rozmawiał możesz wynegocjować inną cenę. Buduję w Musułach przy Józefinie więc jakość ich pracy możesz sobie sam obejrzeć. jeden z nich jest też chyba z Radziejowic. jak chcesz namiary to na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts