Angie 13.08.2004 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Pomysł MBM bardzo mi się podoba. Jeśli administrator (czy inny autoryter muratorowy) go kupi to obiecuję że napiszę o swoich oczekiwaniach:-) No i oczywiście o niezliczonych zaletach. Póki co w oczekiwaniu na miejsce do ekspozycji ściskam wszystkich solo budujących. PS. ... a w przyszłym tygodniu .... chyba dostanę pozwolenie na budowę hura, hura! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 13.08.2004 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Angie,a projekcik jaki wybrałaś?w łazience przyszłościowo dwie umywalki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angie 16.08.2004 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Projekt AP36 z pracowni z Lublina. Nad 2 umywalkami zastanawiałam się ale chyba będzie 1, przecież nie musimy wszystkiego robić równocześnie A jak będę miała ochotę popatrzeć jak mój przyszły się goli to sobie siądę cichutko w kącie i będę się gapić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 16.08.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Angie zostaw sobie możliwość 2 bo od parzenia na ręce twój przyszły się pochlasta ,a ty będziesz wiecznie rozmażona/ rozmazana (do wyboru) chodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 16.08.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Angie,jak to? poważna inwestorka ma sobie usiąśc kątem w kąciku by móc poatrzeć jak ewentualny przyszły sie goli?opcja 2 umywalek jest bardziej związana z a czasem wstawania do pracy i robieniem pewnych czynności jednocześnie toteż opcja 2 z wiekszą dla Ciebie winna byc przez Ciebie powaznie rozpatrzona.projekcik jest gdzieś do wglądu?jakiś link.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angie 03.09.2004 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Dla Wojtka oraz innych zainteresowanych propozycją projektu dla oczekującego drugiej połówki inwestora/ki wybrany przeze mnie projekt (oczywiście kolory zmieniłam, bo .. zresztą sami zobaczcie). http:// http://www.archi-projekt.com.pl/ramka.php?i=projekty Pozdrówka A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 07.09.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Angie jeszcze wskaż który ze 147 projektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.09.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Angie,niezły labirynt z tych projektów...witaj kroyeno po urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 07.09.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 A witam.A Angie, gdzieś tam Kaczorek sowje perypetie z teściąwą opisał, więc trzeba jeszcze pamiętać, że się kupuje drugą połowę z inwentarzem, bo potem może boleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.09.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Sama druga połowa to juz o połowę za dużo, a tu jeszcze Kroyena teściową straszysz A wogóle to nie wysyłajcie lepiej takich fajnych postów, bo się potem człowiek nie może oderwać od komputera i drugie połowy się zaniedbuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts