malinek 11.07.2016 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2016 Witam!Nie mogę zamknąć okna.Klamka się blokuje jak próbuję ją przestawić normalnie, ale gdy z po zewnętrznej stronie okna, obok klamki, przestawię taki mały wichajster, to wtedy jakoś ta klamka idzie. Gdy przestawię ją w górę to okno otwiera się jednocześnie normalnie jak i na górze - wychodzi z górnego zawiasu, gdy dam klamkę w prawo, albo na dół, to wraca jakby na ten zawias, ale nie da się w ogóle zamknąć. Nie wiem co zrobić, jak to ogarnąć żeby się normalnie zamknęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 11.07.2016 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2016 Skrzydlo sie opuscilo i na stale zablokowana jest blokada blednego polozenia klamki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malinek 12.07.2016 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 Skrzydlo sie opuscilo i na stale zablokowana jest blokada blednego polozenia klamki. Da radę coś z tym zrobić saemu, czy trzeba wołać fachowca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 12.07.2016 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 Ja bym wezwal. Bo powod moze byc jeszcze inny np. wymaga regulacji blokady polozenia klamki. Z boku wydaje sie bardzo proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 12.07.2016 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 Witam Ja bym wezwal. Bo powod moze byc jeszcze inny np. wymaga regulacji blokady polozenia klamki. Z boku wydaje sie bardzo proste No chyba jednak akurat TY byś nie wezwał ale "zwykły zjadacz chleba" powinien to zrobić, samemu można więcej popsuć niż potrzeba Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 12.07.2016 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 Ojjjjj odpowiadam co bym zrobil na miejscu klienta Ja to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malinek 12.07.2016 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 Przyszedł pan fachowiec, przytrzymał ręką, mocno docisnął okno i się zamknęło... minuta roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts