PS17 29.07.2004 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 witam serdecznie! szukam pomocy prawnej bo gmina i jeden z sąsiadów nie wyraża zgody na postaienie garażu w granicy a ja kupując tą działkę gdy obowiązywał plan zagospodarowania w gminie takie warunki budowy w granicy już raz otrzymałem ale w tej chwili planu nie ma i mam problem. Co robić! [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 30.07.2004 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 A czy miałeś zgodę sąsiada na postawienie garażu w granicy ?J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PS17 30.07.2004 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 A czy miałeś zgodę sąsiada na postawienie garażu w granicy ? J miałem zgodę sąsiada i nawet w 1995 roku dostałem warunki zabudowy na garaż ale dzisiaj jedna z działek zmieniła właściciela i on już się nie zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 31.07.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2004 i niestety raczej nic nie poradzisz... chyba ze w planie miejscowym pozwola budować w granicach w co watpie. wg obowišzujšcego prawa wolno Ci budowac w granicy tylko wtedy gdy WZ tak mowi (albo plan) albo w wypadku, gdy sasiad ma juz tam sciane - w granicy. Jego zgoda nic nie daje jesli sciany nie ma.Jedyna szansa byla budowac dopoki obowiazywala WZ, ktora miales - prawo sie zmienia i przepisy tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 01.08.2004 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 No i chyba niestety masz sytuację na kształt glisty. A może sąsiad z drugiej strony jest "do dogadania" ? A może wiata wystarczy ?PowodzeniaJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts