tomks 13.07.2016 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 (edytowane) Witam, mam taki o to problem podłoga pod panele jest krzywa w ten sposób że są górki i doliny nie są one duże na 5-6 mm mierząc podłogę od drzwi na wprost okna jest prosta ale mierząc w poprzek wychodzi że są górki i doliny tak jakby były koleiny w podłodze takie jak w drodze bywają. Co z tym zrobić? nie uśmiecha mi się robić wylewki może jest jakiś podkład który takie nierówności eliminuje? myślałem tez żeby w te doliny wsadzić wykładzinę linoleum na taśmę dwustronną przykleić i dopiero na to folia podkład i panele czy to byłoby dobre rozwiązanie? Podłoga w kierunku drzwi ma spadek na całej szerokości więc wylewka nie wchodzi w grę bo przy drzwiach podłoga podniosłaby się o około 1,5-2cm Edytowane 13 Lipca 2016 przez tomks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.07.2016 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 (edytowane) Jesli to podloga drewniana..wycyklinowac po skosie za takie cyklinowanie wezma ci max ..z 10-15 zl z metra.i po krzyku...Jesli zas ta "podłoga" jest ..wylewka..to bierz mase z domieszka epkosydu np ceresit CX15 ona bardzo szybko schnie..i bardzo szybko wiaze ..i smialo wyprostujesz dolki...i bdb sie laczy z iinymi wylewkami.linoleum..na 4-6 mm to tez bedzie plastyczne..nie moze ci sie uginac podklad pod panele na wiecej niz 2-3 mm bo wyłamiesz zamki..w nichPozdrawiam "Duchowo" Edytowane 13 Lipca 2016 przez ghost34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts