justo 13.07.2016 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Szukam w internecie informacji o drzwiach zewnętrznych drewnianych AFB z Krakowa, ale niewiele mogę znaleźć. Znajomi zamontowali je u siebie i wyglądają bardzo porządnie,ale drzwi mają dopiero od kilku miesięcy. Czy ktoś z Was użytkuje je dłużej i może się wypowiedzieć czy warto?Rozważamy jeszcze Erkado. Macie jakieś porównanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 13.07.2016 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 (edytowane) ja mam od 3 lat, jak dla mnie super, wyglądają jak nowe, nic się nie wypaczyło, nic nie odlazło, nic nie wyblakło itp.Sąsiad zakładał w tym roku, wiec wiele nie powie. \może trochę kosztują, ale oglądałem różne drzwi i te są warte swojej ceny. Edytowane 13 Lipca 2016 przez Slawko123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justo 13.07.2016 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 super dzięki za odpowiedź pamiętasz jaki masz model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 14.07.2016 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 super dzięki za odpowiedź pamiętasz jaki masz model?wzór 541s5 z nadstawką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts