serwkomp 13.07.2016 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Witam. Elektryk będzie mocował kable elektryczne przy pomocy taśmy chyba aluminium taka taśma w rolce, nie wiem czy to stal czy aluminium.Czy może być tak mocowane do ściany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 13.07.2016 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Witam. Elektryk będzie mocował kable elektryczne przy pomocy taśmy chyba aluminium taka taśma w rolce, nie wiem czy to stal czy aluminium. Czy może być tak mocowane do ściany ? U mnie na wsi tak montują kable do ściany elektrycy, którym uprawnienia SEP skończyły się 30 lat temu. Lecz i to jest jednak jakiś postęp, bo wcześniej przybijali płaski kabel DYT przez izolację papiakami do ściany. Pozdrawiam Cezary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SO-JER 13.07.2016 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Kawałek taśmy do okoła kabla i wbijane pewnie kołkiem 6x40. Sposob jak kazdy inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 13.07.2016 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Witam. Elektryk będzie mocował kable elektryczne przy pomocy taśmy chyba aluminium taka taśma w rolce, nie wiem czy to stal czy aluminium. Czy może być tak mocowane do ściany ?moze, to jest aluminium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts