pattaya 29.07.2004 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 No właśnie.ZAWSZE przy logowaniu muszę powtórzyć czynność wpisywania hasła i identyfikatora.Za pierwszym razem pojawiam się na liście zalogowanych,ale nie mam np.dostępu do swoich postów.Na pasku u góry też widnieje hasło "zaloguj".Wszystko gra dopiero po powtórnym logowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 31.07.2004 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2004 Ja też ZAWSZE loguję się dwa razy, dlaczego ?Nigdy jeszce nie udało mi się za pierwszym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 31.07.2004 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2004 Dziwne... Ja loguję się tylko jeden raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts