trueckk 14.07.2016 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Dzień dobry Mam następujący problem.. Padł mi wąż do prysznica. Okazało się ,że nie jest to standard 1/2 cala z dwóch stron tylko wynalazek jak na zdj. Większa końcówka ma 28 mm mniejsza to już typowe 1/2 cala. Jest szansa ,że gdzieś kupię coś takiego ? (w okolicznym sklepie rozłożyli ręce - na allegro też nie znalazłem)Chciałbym uniknąć wymiany całej baterii, a na to się zanosi jeśli niczego nie wymyślę. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homecactus 14.07.2016 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 sprawdx u producenta baterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trueckk 14.07.2016 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Niestety problem jest taki, ze nie mam pojęcia jaki jest producent baterii (nie byłem właścicielem mieszkania gdy była montowana) - wygląda jak jedna z najtanszych baterii dostepnych na rynku.Brak jednak jakiś wybitych nazwy lub kodu producenta.Zdjęcie poglądowehttp://www.leroymerlin.pl/files/media/image/034/1422034/product/bateria-natryskowa-deca-35-imperial,main.jpgMa jednak ten nieszczęsny większy gwint od dołu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 14.07.2016 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Kup nową baterię nawet w LM za 40 zł ( będzie komplet). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts