kinia270 14.07.2016 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 (edytowane) wakacje trwają, fajnie jest pozwiedzać, poznać nowe miejsca, ale też miło jest udać się na zakupy wiecie, które miasta w Europie oferują mnóstwo różnych sklepów, targów itd? Wiem na pewno, że w Niemczech jest raj dla zakupoholików, ale co więcej? Znalazłam kilka informacji na ten temat - [moderowano] co sądzicie? Edytowane 1 Września 2016 przez finlandia Reklamy są niezgodne z regulaminem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aaricia23 14.07.2016 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Sądzimy o tym tyle żę nienawidzimy SPAMu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuspala 22.07.2016 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2016 Może i to reklama ale temat ciekawy.Oczywiście specjalnie na zakupy do innego kraju to bym nie poleciał ale jak ktoś jest przy okazji to warto zakupy wsiąść pod uwagę.Z moich obserwacji w UK a dokladnie na moim przykładzie Irlandia Północna to często trafiają się wyprzedaże i ceny w tych dniach są rzeczywiście niższe.Przez kilka lat odkładałem do skarbonki parę funtów po to żeby w drugi dzień świąt 26 grudnia jechać na shopping gdzie naprawdę idzie kupić sporo taniej.Trzeba polować na czarne piątki lub promocje Argosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejkoziol11 24.08.2016 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Jak dla mnie idealny na zakupy jest Londyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
phenom 27.09.2016 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 W Berlinie jest mnóstwo sklepów fajnych. To europejska stolica mody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnk 28.10.2016 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 Nie wiedziałam, że turystyka zakupowa jest nadal modna. Z tego co się orientuję, to Paryż i Londyn były swego czasu modne, ponieważ można tam spotkać sporo promocji i modnych, markowych ubrań. Ale serio, jechać gdzieś specjalnie tylko po to, żeby zakupy robić? Teraz jest internet, tam można znaleźć wszystko i z całego świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamemnon91 02.11.2016 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 też słyszałam o Londynie (podobno w zakamarkach uliczek na malutkich straganach można znaleźć prawdziwe skarby) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobgar 04.11.2016 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 ja na zakupy podróżuję do miejscowej galerii handlowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 04.11.2016 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 (edytowane) też słyszałam o Londynie (podobno w zakamarkach uliczek na malutkich straganach można znaleźć prawdziwe skarby) Pewnie i można ale nie byłbym pewny czy to orginalne "skarby". Na targowiskach np. pod stadionem Wembley i jemu podobnym można zaopatrzyć się we wszystko czego dusza zapragnie. Niestety większość to podróbki... Edytowane 1 Marca 2017 przez Tomaszs131 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikdd 14.11.2016 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Wydaje mi się, że głównie stolice europejskie są warte odwiedzenie nie tylko ze względu na największą liczbę sklepów, ale i masę zabytków i ciekawych miejsc. Przede wszystkim Londyn, Madryt czy Berlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konfident 17.11.2016 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 A to na pewno. Słyszałem, że parę lat temu się opłacało kupować w Czechach ubrania, ale teraz tak już chyba nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CZARNY. 18.11.2016 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Damskie torebki niestety tylko Warszawa LV czy Gucci a Chanel to najbliżej Berlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CafeDelTom27 18.11.2016 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Ja jezdze do Bonczy kolo Przechlewa.Tam bociany zawracaja do afryki i ostatnio kon na palcach tam gwizdał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania.22 01.03.2017 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 W Berlinie polecam wybrać się do Primarka Można tam kupić dużo świetnych ciuchów w niskich cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia2 13.03.2017 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Mieszkałam przez kilka lat w Londynie. I chyba lepszego miasta na zakupy nie ma. Szczególnie dla kobiet:). Są tam zarówno sieciówki, jak i sklepy najlpeszych na Świecie marek (oczywiście tam zakupów nie robiłam, bo mnie nie było stać). A gdy już przychodzą wyprzedaże, to można zwariować. Tam, jak spadają ceny, to nie o kilkanaście złotych, ale nawet o 80-90%. Więc fajne ciuchy można kupić w rewelacyjnych cenach. Tym bardziej, że to co w Anglii przestaje już byc modne, u nas dopiero "wchodzi na salony":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kornik11 16.03.2017 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Do niedawna Ukraina byla mega tania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mieloneq3 16.03.2017 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Z całą pewnością Londyn jest jest tu chyba najlepszym rozwiązaniem. Moja żona jeździła tam kilka razy do znajomych i przy okazji oczywiście chodziła tam na zakupy. Nigdzie indziej nie wracała z nich tak zadowolona jak po takim wypadzie do Londynu.Zresztą należy tu też wszystko od siły nabywczej pieniądza. Jeżeli ktoś z Polski pojedzie do naszych wschodnich sąsiadów, to też na pewno będzie zadowolony, bo ceny w sklepach są tam na pewno niższe niż u nas. Więc może należy na zakupy jeździć własnie na Wschód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nina955 17.03.2017 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 W Berlinie jest wiele świetnych sklepów, ewentualnie w Anglii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raxon 17.03.2017 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Zakupy ubraniowe w Bicester. Cała anglia tam jeździ, nawet autobusami są wycieczki. Firmy same najdroższe ale ceny mogą być mega niskie. Oryginalne koszulki polo po 80zł a na zalando taka 400-500:D Sweter polo RL za 100zł. Kurtka skórzana damska też Palph lauren zamiast 800-1000 funtów bo tak kosztują, to za 170 a jakość mega. Garnitury w Hugo boss od 200 funtów. Nie wiem ile w polsce kosztują ale pewnie więcej. W TkMaxx można też cokolwiek kupić dobrego. Garnitur CK za 100 funtów:D To są wyprzedaże, a nie -20% z zawyżonej ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynaly1991 22.03.2017 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Myślę , że Uk jest fajnym krajem na robienie zakupów . Mieszkając w Londynie spotykałam się z wyprzedażami bardzo często . Tam chiuchy mozna kupować za grosze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts