daniel503 14.07.2016 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Witam. Przychodzę z pytaniem, który z klimatyzatorów Fuji polecacie do pokoju 68m2. Interesują mnie ogólnie klimatyzatory marki Fuji, bo rekomendacja znajomych lecz inne modele również zobaczę. Pokój z aneksem bez balkonu. Interesuje mnie klimatyzacja najlepszej jakości, średnio zwracając uwagę na koszta byle była wydajna, cicha, i słabo prądożerna. Pozdrawiam z mazowsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 14.07.2016 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Witam. Przychodzę z pytaniem, który z klimatyzatorów Fuji polecacie do pokoju 68m2. Interesują mnie ogólnie klimatyzatory marki Fuji, bo rekomendacja znajomych lecz inne modele również zobaczę. Pokój z aneksem bez balkonu. Interesuje mnie klimatyzacja najlepszej jakości, średnio zwracając uwagę na koszta byle była wydajna, cicha, i słabo prądożerna. Pozdrawiam z mazowsza. Do salonu z kuchnią i jadalnią o łącznej powierzchni 45 m2 mam klimatyzator split LG ArtCool Slim 3,5 kw. Bardzo cichy i bez problemu daje radę, chłód rozchodzi się jeszcze przez szerokie przejście do holu. Mój przy opcji chłodzenia pobiera max 1,2 kw, natomiast przy grzaniu max 1 kw. Na Twój metraż raczej 5 kw wydajności. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel503 15.07.2016 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Kiedyś miałem LG artcool i mi jakoś nie podszedł, dużo było z nim problemów z wyciekiem. Bardziej myślałem o marce Fuji RSG-LF http://www.klima-t.pl/klimatyzator-scienny-fuji-rsg-lf. Ona jest polecana przez mojego mojego znajomego tylko że on ma to na holu głównym i ładnie się rozchodzi po całym mieszkaniu (90m2 jeśli mnie pamięć nie myli). Pobory energii małe i duża niezawodność, a nie mam zamiaru bawić się co miesiąc z serwisem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brylekpl 15.07.2016 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 obejrzyj sobie LG gallery, fajnie wygladaja zwlaszcza w salonie. Typowe splity to tak bardziej biurowo a do galery mozezsz wlozyc wlasny obrazek/zdjecie etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 15.07.2016 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 obejrzyj sobie LG gallery, fajnie wygladaja zwlaszcza w salonie. Typowe splity to tak bardziej biurowo a do galery mozezsz wlozyc wlasny obrazek/zdjecie etc. ArtCool Slim ma zupełnie inny wygląd niż ten wyglądający jak rama obrazu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 15.07.2016 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Kiedyś miałem LG artcool i mi jakoś nie podszedł, dużo było z nim problemów z wyciekiem. Bardziej myślałem o marce Fuji RSG-LF http://www.klima-t.pl/klimatyzator-scienny-fuji-rsg-lf. Ona jest polecana przez mojego mojego znajomego tylko że on ma to na holu głównym i ładnie się rozchodzi po całym mieszkaniu (90m2 jeśli mnie pamięć nie myli). Pobory energii małe i duża niezawodność, a nie mam zamiaru bawić się co miesiąc z serwisem. Pozdrawiam Co do wycieku obstawiał bym mało profesjonalny montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brylekpl 15.07.2016 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Co do wycieku obstawiał bym mało profesjonalny montaż. otoz to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts