Daniellos_ 05.07.2022 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2022 Ja u siebie chciałem zasłonić brzydki betonowy mur i sadziłem winobluszcz. Rośnie mega szybko. Teraz staram się go ograniczać i sadzę różne odmiany bluszczu hedera. Ten rośnie bardzo wolno, ale nie gubi liści na zimę z czym jest dużo roboty jesienią. Podlewanie ogródka zrobiłeś? JA u siebie robiłem na hunter mp rotator i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uciu 05.07.2022 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2022 (edytowane) Podlewanie na razie czeka... na próbe pod kawałek trawnika dałem hydrożel i chce zobaczyć jaka będzie różnca pomiędzy tą częścią a resztą. Jak bedzie ok dam na całość - jak nie, dam podlewania - zaplanowałem na Rain Bird - zrobiłem już projekt ale na razie próbuję tańszego rozwiązania Twoja scianka dobry pomysł ale winoblusz jest bardzo agresywny - szybko rośnie - u rodziców nawet oczka w płocie porozginał - u mnie bambusy już tez powoli się rozrastają. Dużo mi juz daje zywopłot, który ma już 170cm teraz siedząc na tarasie nie widze kto mi pod płotem chodzi, tylko rozmowy słyszę Na razie wymysliłem sofy do altany - nie mam narzedzi i umiejątności jak Seler2 ale ręczna piła i szlifierka oscylacyjna tez daje radę jeszcze dziś bede malował olejem i na to poduchy z Ikea - jak w końcu będą dostępne Musi się coś dziać wiec w kolejce czeka monitoring wokół domu - akurat tanio dorwałem kamerki Imou Bullet - z tym tez bedzie troche roboty mimo iż kamerki wifi ale zasilanie trzeba podciągnąć Edytowane 5 Lipca 2022 przez uciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uciu 21.08.2022 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2022 Zaległości sofy skończone Po sofach założony monitoring na kamerach imou i teraz z racji braku roboty rozwalony połot...będzie częściowo z gabionów Praktik (gabiony Lemon) z boxem na smieci. Pewnie ze 2-3 tyg roboty będzie jak nie więcej....ale za jakies 2 -3 tyg bo mają opóźnienie w produkcji. Miało być szyko a tu taka nieplanowana zwłoka... Musze przesunąć całą brame suwaną o 9cm by zmieścić się w granicy działki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uciu 21.08.2022 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2022 BY zrobić miejsce na hasioki trzeba było usunąć cześć żywopłotu...;-/ z bólem go wycinałem bo od 6 lat sie nim zajmowałem teraz wygląda to słabo... było kilka wersji ale będzie coś takiego - furtka po skosie by łatwiej tam autem wjezdzać. Troche sprawe komplikuje wsuwając się brama ale jakoś to rozwiązałem. Może zrobię jeszcze zadaszenie bo mam na strychu 200 dachówek i pozostanie tylko kupić blachy na obróbki. update za ok miesiac - jak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uciu 17.10.2022 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2022 (edytowane) update po 2 miesiącach bo robota jakoś słabo szła..... Za rok może reszta frontu Edytowane 18 Października 2022 przez uciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uciu 28.03.2023 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2023 Potrzebuje pomocy w temacie ogrodu zimowego... Ktoś tu na forum robił taki ogród z okien z demontażu. Pamieta ktoś coś? Mam dostęp do takich okien, czas i planowałbym podobną budowlę dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaSzyBa 02.04.2023 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2023 Potrzebuje pomocy w temacie ogrodu zimowego... Ktoś tu na forum robił taki ogród z okien z demontażu. Pamieta ktoś coś? Daniellos.... właśnie skończyłam czytać Jego dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts