Florenzi 15.07.2016 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Witam. Planuje wyłożyć jedną ze ścian w pokoju czerwoną cegłą... ściany są z płyt gipsowych i pytanie, cżyczę jeżeli włożyłem jedna ze ścian w kształcie kwadratu cegla ta ściana się nie rozwalić, zawali czy co kolwiek innego? Przepraszam za być może głupie pytanie, ale jestem w tym temacie kompletnie zielony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florenzi 15.07.2016 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Witam. Planuje wyłożyć jedną ze ścian w pokoju czerwoną cegłą... ściany są z płyt gipsowych i pytanie, czy jeżeli wyłożę jedna ze ścian w kształcie kwadratu cegłą, to ta ściana się nie rozwali , zawali czy co kolwiek innego? Przepraszam za być może głupie pytanie, ale jestem w tym temacie kompletnie zielony... Przepraszam, ale pisze ze smartphone i nie widzę tutaj opcji edycji posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts