michal1985 17.07.2016 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 Witajcie, Mam problem z odpowietrzeniem kanalizacji. Co pewien czas a nawet i codziennie wieczorem potrafi śmierdzieć z wyjść sączków i smród ciągnie się po ogrodzie docierając do tarasu, okien przez które trafi do pomieszczeń. Mam wrażenie że wynika to z odpowietrzenia kanalizacji, które musiało zostać zaślepione, gdyż jest zrobione za nisko i na taras po połaci dachu dało się poczuć schodzenie smrodu - obecnie jest tam zawór napowietrzający, więc nie dający ujścia gdyby było jakieś ciśnienie. Co proponowalibyście zrobić z takim odpowietrzeniem - jak to wyciągnąć nad kalenicę bez prucia dachu od strony wnętrza żeby tą*rurę przeneść? Niestety jest tak, że od środka to jest łazienka i jakbym chciał tą rurę przenieść wyżej to czeka mnie właśnie niszczenie całości dachy od ściany kolankowej do szczytu (wełna, k-g itd). Czy taką ruręteraz można puścić nad kalenicę po wierzchu dachu? Nie będzie to wyglądało pięknie ale przynajmniej będzie można zdjąć ten zawór i przestanie śmierdzieć*z ujść rur rozprowadzających po działce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts