danielnanana 17.07.2016 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 (edytowane) witam jeżeli zły dział proszę o przeniesienie , nie znalazłem w odpowiedzi aswoje pytanie wiec napisze . Jestem a etapie planowania projektu , chce zrobić dom z dachu mansardowego lecz nie ma byc scian lecz dach ma byc prawie do samej ziemi . czyli góra czesc bedzie dachem a pod nim poddasze uzytkowe a dolna parterem ,ze scianą z blachy ocieploną nakrokwiowo . w planie zagospodarowaia mam wpisane dach stromy dwu lub wielo spadzisty o kącie 30-45 stopni w koloze czerwonym kryty dachówka lub materiałem o podobnch walorach estetycznych dach mansardowy ma przeważnie 30/60 stopni . wiec tu moje pytanie czy taki dom jest możliwy do postawienia czy łapie sie na moje waruknki zabudowy odnoście dachu ?? dziekuje https://www.google.pl/search?q=dom+dach&espv=2&biw=1600&bih=775&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiAw9GIpvvNAhVL1xoKHf9yABsQ_AUIBigB#tbm=isch&q=dom+mansardowy&imgrc=7WwjwuZ_SXlgqM%3A Edytowane 17 Lipca 2016 przez danielnanana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 05.08.2016 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Taki dach nie spełnia tych warunków. Te kwestie powinien rozstrzygnąć projektant. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts