pierwszy_post 18.07.2016 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 (edytowane) Witam, mam problem jak w temacie. Pękają mi słupy od zadaszenia tarasu. Zadaszenie zostało wykonane w tym roku w kwietniu. pęknięcie biegnie przez spooorą długość słupa co widać na zdjęciu. Moje pytanie brzmi czy jest to groźne dla konstukcij? Czy coś należy z tym zrobić i jeśli tak to co? Te pękniecia są po obu stronach, w sensie od południowej i zachodniej strony słupa. Pozdrawiam Edytowane 18 Lipca 2016 przez pierwszy_post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 18.07.2016 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 To estetyka tylko. Drewno dosycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwszy_post 18.07.2016 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 Dziękuję za odpowiedź, a czym można to przemalować, tą szczeline jakąś bejcą czy drewnochronem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 18.07.2016 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 Jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts