okobar 26.07.2016 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 sam miałem z Vieśka ofertę - gdzieś 2012-2013 - i też dotykała ona 90k więc albo w końcu Viessmann poszedł po rozum i urealnił ceny, albo .... kupuje u nich tylko ten, co chce mieć znaczki Viessmanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klimon 30.07.2016 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 Nie podam ocz bo budynek będzie dopiero projektowany. Dla tego zbieram oferty. Instalacja podłogowa osobno. Interesuje mnie całość aby tylko wpiąć do podłogówki i mam już grzać... Pozdrawiam ~ 25.000zł brutto cała kotłownia razem z CWU i wpięciem w podłogówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant marki Junkers 22.08.2016 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Witam, Marka Junkers posiada przejrzysty cennik, w którym umieszczone są wszystkie produkty, w tym również pompy ciepła. Cennik znajduje się na stronie http://www.junkers.pl/materialy/cennik.htm. Można również kontaktować się z firmą wykonująca instalacje.Chętnie odpowiem na ewentualne dalsze pytania. Pozdrawiam, ________________________________ Konsultant marki Junkers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slyder 22.08.2016 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 (edytowane) . Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez Slyder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 31.08.2016 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Nie podam ocz bo budynek będzie dopiero projektowany. Dla tego zbieram oferty. Instalacja podłogowa osobno. Interesuje mnie całość aby tylko wpiąć do podłogówki i mam już grzać... Pozdrawiam To tak jak buś kupowała samochód . Może być mini albo wywrotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pablo_11 04.09.2016 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 (edytowane) Oczywiście, że liczy się każdy grosz, dlatego z mężem szukaliśmy fajnego rozwiązania i jak się okazuje dla dużego domu najbardziej opłacalną inwestycją są pompy ciepła. My zamontowaliśmy WaterFurnace, a kupiliśmy je od [sPAM] To jest spam reklamowy czy merytoryczna wypowiedź? Jeśli miało być to drugie, to pan Tomek mało kogo interesuje, w przeciwieństwie do typu, mocy i ceny pompy. Edytowane 15 Września 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxj 14.10.2016 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2016 (edytowane) w odniesieniu do pytania z cen w których się orientuję to - [szeptany marketing] - gruntowa pompa ciepła - 21 900 zł Edytowane 26 Stycznia 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 14.10.2016 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Witam, Marka Junkers posiada przejrzysty cennik, w którym umieszczone są wszystkie produkty, w tym również pompy ciepła. Cennik znajduje się na stronie http://www.junkers.pl/materialy/cennik.htm. Można również kontaktować się z firmą wykonująca instalacje. Chętnie odpowiem na ewentualne dalsze pytania. Pozdrawiam, ________________________________ Konsultant marki Junkers błąd w adresie www (l zamiast kropki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts