ciupa 20.07.2016 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Witam,Jakiś czas temu (promocja zimowa tego roku) zakupiłem okna Winergetic Premium, tyle że zrezygnowałem z klamek z kluczykiem i niskigo progu. Dostałem to co zamawiałem, tyle, że ramy okienne nie są obłe (specjalnej konstrukcji Oknoplastu - dodatkowa komora) tylko proste jak w standardowym profilu VEKA. Dlaczego tak jest? Czy to ciągle Winergetic premium czy jakieś inny model? Nie rozumiem... Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oknoplast-Kraków 18.10.2016 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2016 Szanowny Panie, Czy kontaktował się Pan z partnerem handlowym Oknoplast w sprawie swoich uwag? W przypadku braku postępu w rozwiązaniu Pana problemu prosimy o przesłanie szczegółów zamówienia w wiadomości prywatnej na adres mailowy: [email protected] wraz z numerem zamówienia. Pozdrawiam,Grzegorz BułatKierownik technologii Oknoplast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts