bettka 21.07.2016 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Witajcie, pytałam juz w innym wątku, ale nikt nie odpowiedział. Bardzo proszę o opinię, która wersja ogrodzenia będzie lepsza? Ogrodzenie z klinkieru, jako wypełnienie przęsła metalowe w poziomie. Na razie skreśliłam wersją nr 3, bo nie chcę mieć śmietnika obok furtki wejściowej. Krótki opis: Wersja 1: Po prawej stronie schowana za murkiem wiata na drewno, potem śmietnik (ale juz bez zadaszenia) Wersja 2: Tutaj mam możliwość zbudowania śmitnika w rogu po lewej na tym odcinku, który jest narysowany jako murek 2 m, śmietnik przylegałby do śmietnika sąsiada (jeszcze go nie ma, ale jest zaplanowany w tym miejscu. Doradźcie proszę, może coś z własnego doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 21.07.2016 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Brama przesuwna? Jeśli tak, to na którą stronę będzie się przesuwać - bo potrzebujesz jakieś 7 metrów wraz z przeciwwagą. Zasłonisz sobie furtkę wejściową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettka 21.07.2016 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Tak, brama będzie sie przesuwała na furtkę. W wersji "brama zamknięta" mam 2 m na schowanie przeciwwagi i to wystarczy, bo ma ona na ogół 1,5 m. W furtce zamontujemy elektrozawór, który uniemożliwy otwieranie furtki gdy brama będzie otwarta czy w trakcie otwierania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts