norbert73 21.07.2016 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Pracuje właśnie przy małym domku letniskowym z dachem dwuspadowym.Mam do wykonania podbitkę dachową pcv firmy fox,ale kompletnie nie wiem jaką cenę (i czy to ma byc cena za mb czy m2) mam zaproponować zleceniodawcy,prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SO-JER 21.07.2016 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 jak nisko to mb około 25zł, jak wysoko albo do podbicia jakiś taras czy ganek to mb 30, 35zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil30cm 22.07.2016 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2016 U nas ceny zaczynają się od 60zł za mb, nie wiem ludzie jak można robić za 25... psujecie nam rynek po prostu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SO-JER 23.07.2016 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2016 za podbitke z pcv to nikt by sie nie zgodził na taką cenę podałem dolną granicę. cena zależy tez od wielu czynników, czy na jeden wieszak przy ścianie, czy na dwa, czy wysoko, ile krokwi do obrobienia itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil30cm 24.07.2016 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Zdziwiłbyś się że się zgodzą... Dlatego najlepszym rozwiązaniem jak dla mnie są rzeźbione końcówki krokwi i na górę boazeria. Mniej zabawy z wykańczaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts