lukasziza 21.07.2016 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Witam, Aktualnie jesteśmy na etapie zamawiania drzwi wewnętrznych u stolarza. Stąd moje pytanie jakie macie podcięcia w pokojach, a jakie w łazienkach?Myślałem nad tym aby w pokojach zrobić 1 cm , a w łazienkach 2 cm - drzwi oczywiście 80-tki, co o tym sądzicie? Jak macie to rozwiązane u siebie? Dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 21.07.2016 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 w drzwiach łazienkowych są otwory wentylacyjne więc nie musisz robić innej wysokości podcięcia niż w pozostałych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasziza 21.07.2016 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 (edytowane) nie no ja planuje wszystkie podciąć bez tych tulej... jak macie to u siebie rozwiązane? Edytowane 21 Lipca 2016 przez lukasziza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 26.07.2016 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 ja mam podcięte wszystkie. Ogólnie drzwi wiszą 1cm nad podłogą a dodatkowo mają podcięcie na kolejny 1cm na szerokości 60cm. Obecnie raczej bym nie robił podcięć gdyż przez większość czasu drzwi są otwarte i nie przeszkadza to wentylacji. A gdy zamkniemy drzwi(okazjonalnie) to jednak spora szczelina odbiera komfort i intymność. Ostatecznie jak ktoś już musi mieć obieg powietrza przy zamkniętych drzwiach to wystarczy je zamontować 1cm nad podłogą (co i tak się przydaje gdy np chcemy położyć dywan) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts