nowy122 21.07.2016 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Witam, zapewne na forum znajdzie się ktoś kto wie jak to zrobić... Klamka do drzwi balkonowych przesuwnych jak na zdjęciu. Dwa wkręt m5 byly dołączone do klamki i przykręciłem ją z lewej strony. Natomiast jakich wkrętów użyć z prawej strony ? Blachowkręty czy może m5 ? Rama okna jest nawiercona fabrycznie ale to nie wiele mi pomaga. Okno firmy ALCESO. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 21.07.2016 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 (edytowane) w te brakujące miejsca należy użyć samonawiertówjuż nie pamiętam ale chyba fi=5mm Edytowane 22 Lipca 2016 przez nikt ważny błedna odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy122 22.07.2016 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2016 Dziękuję za info, właśnie chciałem się upewnić bo pierwszy raz taka klamka a nie chcialem zepsuć ramy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts