nikodem239 22.07.2016 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2016 Witam, ojciec ostatnio coś kombinował przy oknie u mnie w pokoju. Rano zauważyłem że całe okno jest porysowane od zewnątrz. Rysy nie są mocno głębokie. Co mogę zrobić, ile kosztuje wymiana wkładu w oknie 1m x 1m? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 22.07.2016 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2016 Mówisz o szybie? Zależy jaki ot pakiet? dwuszybowy? to ok 150-200zł. trzyszybowe +50%, antywłamanione podobnie lub więcej, drewniane jeszcze więcej. zapytaj w firmie która okno montowała, ew. szukaj osoby zajmującej sie serwisem okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawiddur 22.07.2016 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2016 Może polerka? W samochodach robi się polerkę więc i w zwykłym oknie też pewnie będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 22.07.2016 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2016 PolerkaLepiej niech ja zrobi czlowiek zajmjjacy sie tym na codzienPoszukaj warsztatu zajmujacego sie naprawa szyn samochodowychKoszt o wiele mniejszy od kosztu nowej szyby z wmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts