andrre 23.07.2016 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2016 Witam, w najbliższym czasie zamierzam kompletnie wyremontować 2 pokoje w domu jednorodzinnym. Jest to budynek z lat 50-tych i w przyszłości będzie wymagał ułożenia nowej instalacji CO a także instalacji elektrycznej w całym domu. W tej chwili jest to nie możliwe ze względu na to, że drugą połę domu zajmuje starsza Pani. Chcę zacząć od wylania nowych posadzek pod panele podłogowe z miksokreta w tych dwóch pokojach. Moje pytanie do ekspertów brzmi: Czy dobrym pomysłem będzie wpuszczenie nowych rurek w nową posadzkę i pozostawienie ich do podłączenia do nowej instalacji za 4-5 lat? Chcę uniknąć zdejmowania paneli i kucia w przyszłości, co będzie nieuniknione w tych dwóch wyremontowanych pokojach. I proszę nie pisać, żebym się dogadał ze starszą Panią i zrobił już wszystko na raz, ponieważ nie ma takiej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts