Filip80 24.07.2016 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Witam, dekarze właśnie skończyli kłaść blachę. Za chwilę będą okna. Planuje ubezpieczyć dom od kradzieży. Ubezpieczyciel wymaga zabezpieczenia wszystkich otworów. I tutaj moje pytanie, jak zabezpieczyć okap przed wejściem złodzieja przez niego ? (dodaje foto mojego okapu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SO-JER 25.07.2016 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Ocieplić i zrobić podbitke a tymczasowo to możesz jakieś resztki płyt osb przykrecic od środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filip80 25.07.2016 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Ocieplić i zrobić podbitke a tymczasowo to możesz jakieś resztki płyt osb przykrecic od środka ocieplać będę dopiero za 3 miesiące, a ubezpieczyć muszę już teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 25.07.2016 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Witam, dekarze właśnie skończyli kłaść blachę. Za chwilę będą okna. Planuje ubezpieczyć dom od kradzieży. Ubezpieczyciel wymaga zabezpieczenia wszystkich otworów. I tutaj moje pytanie, jak zabezpieczyć okap przed wejściem złodzieja przez niego ? (dodaje foto mojego okapu) Może jakaś siatka stalowa (ogrodzeniowa, gospodarcza itp) z rolki załatwi sprawę? Pytanie raczej do ubezpieczyciela - co zaakceptuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filip80 27.07.2016 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 osb między wiązary zamontuje, nic innego nie wymyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brylekpl 27.07.2016 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 a co ty chcesz w tym domu ubezpieczac? Przeciez tam sa gole sciany? co tam by mozna bylo ukrasc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filip80 27.07.2016 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 wg Ciebie w tych gołych ścianach zamieszkam ? okna rekupieceitp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brylekpl 28.07.2016 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 to chyba jak zrobisz okna piece itp to przez podbitke raczej wejsc sie nie bedzie dalo. Przeciez musisz tam jakies scianki do poddasza zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts