Tomasz 85 24.07.2016 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Mam problem bardziej pytanie ."Znajomy stolarz " robił schody dębowe cena miała być tzw po znajomościach Za całość zaśpiewał 6,7 tys tralki sam kupiłem poręcze fachowiec .Praca trwała 5 miesiecy Czy cena jest ok,duzo szczelin było silikonem wypełniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 25.07.2016 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Tak jest z fuchami po znajomosci, jak sie na konkretna cene nie umawiales to albo zaplac i przelknij albo szarp sie i strac znajomego. Ja tak mialem z hydraulika, fakt nie z cena ale z innymi rzeczami, przelknalem i oststni raz cos robilem po znajomosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 25.07.2016 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Dużo to pojecie względne. Ja mam schody zabiegowe i za teki sam projekt, z tego samego materiału miałem rozrzut cenowy ok 7000zł do 15000zł. Więc jak po znajomości u tego co mi robił za 7000 to Twoje schody są bardzo drogie, jak u tego co mi wycenił na 15000 to jest po znajomości Twoja wycena;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts