Gość 15.07.2002 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2002 Jeżeli ktoś ma siłę i ochotę mnie nauczyć, to mam prośbę: Co to są: powierzchnia zabudowy, powierzchnia netto(czy jest brutto), powierzchnia mieszkalna. I jak mają się do siebie - czyli, jeśli chcę mieć 4 pokoje po 20 metrów, to jaka będzie powierzchnia domu. Dziękuję i sorki za brak wiedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 15.07.2002 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2002 Odpowiedź na te i inne podobne pytania znajdziesz w karzdym porządniejszym katalogu z projektami.Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.07.2002 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2002 No, dzięki... )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 15.07.2002 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2002 Powierzchnia zabudowy to tyle ile zajmuje dom na działce,powierzchnia mieszkalna częściej używane określenie powierzchnia użytkowa suma powierzchni pomieszczeń w domu z wyłączeniem pomieszczeń technicznych (np. garaż, kotłownia, piwnica)Powierzchnia netto - nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 15.07.2002 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2002 Powierzchnia netto to pow. po obrysie wewnętrzym ścian pomieszczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winston 15.07.2002 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2002 Witaj. Krzysztofh się pomylił. Powierzchnia zabudowy to również wystające balkony, zadaszenia tarasy itp.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.07.2002 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2002 Bardzo wszystkim dziękuję, o taka wiedzę mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts