coachu13 27.07.2016 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Hej, Mam pytanie odnośnie podłogówki w garderobach.Mam trzy pokoje, każdy w wyodrębnioną garderobą i zastanawiam się czy w tych miejscach ciągnąć podłogówkę czy sobie darować ?Tak samo, zostawiłem sobie na poddaszu jedno pomieszczenie jako gospodarcze i też nie wiem czy je ogrzewać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brylekpl 27.07.2016 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Hej, Mam pytanie odnośnie podłogówki w garderobach. Mam trzy pokoje, każdy w wyodrębnioną garderobą i zastanawiam się czy w tych miejscach ciągnąć podłogówkę czy sobie darować ? Tak samo, zostawiłem sobie na poddaszu jedno pomieszczenie jako gospodarcze i też nie wiem czy je ogrzewać ? Powinienes ogrzewac, chyba ze chesz miec temp 16 stopni w siarczyste mrozy i liczyszy sie ze bedzie"ciagnac" do sypialni. ja mam tam podlogowke i dobrze bo pomieszcez nie jest w rogu i pod skosem od strony polnocenj i bez ogrzewania byloby to jedno z chlodniejszych miejsc zima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts