kroyena 30.07.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Może można wzbogacić profil o znacznik płci: męska, żeńska i nijaka. To trochę głupio jak sięokazuje, że się pisze nie w tym rodzaju, do Pań zwłaszcza. A z kontekstu i postów nazwy profila nie zawsze wynika to wprost. Wiem, że to trochę pracy dla Admina, ale pokorne plizzzki przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 01.08.2004 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 Ale to już było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbapis 01.08.2004 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 Owszem, było - ale Redakcja zasnęła i do dzisiaj śpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 04.08.2004 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Może lepiej zaapelować, by Forumowicze uzupełnili swoje profile o płeć i nazwę miejscowości lub rejon gdzie budują. Nie mamy nic przeciwko takiej inicjatywie Forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.08.2004 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 W profilu jest rubryczka "skąd", a płec gdzie maja forumowicze wpisywac? w numer ICQ? adres AIM? MSN Messenger? Yahoo messenger? a może w rubrykę zawód lub zainteresowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2004 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Jesli juz Majka to chyba najlepsza jest do tego rubryka "zainteresowania" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sakus 04.08.2004 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Jesli juz Majka to chyba najlepsza jest do tego rubryka "zainteresowania" :D jeżeli w "zainteresowania" to należy wpisać płeć przeciwną , chyba że ktoś ma inne upodobania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 07.08.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2004 Może można wzbogacić profil o znacznik płci: męska, żeńska i nijaka. To trochę głupio jak sięokazuje, że się pisze nie w tym rodzaju, do Pań zwłaszcza. A z kontekstu i postów nazwy profila nie zawsze wynika to wprost. Wiem, że to trochę pracy dla Admina, ale pokorne plizzzki przesyłam można wiedzieć czym się objawia płeć nijaka? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts