pecet0 27.07.2016 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 W pierwszym tygodniu lipca 2016 (niecały miesiąc temu) miałem wykonane wylewki maszynowe.Na całości domu jest ogrzewanie podłogowe, jednak w kotłowni nie mam pieca ani w tym roku nie będę miał gazu. (miałem mieć ale rozwiązałem umowę) ponieważ pojawił się projekt na dofinansowanie pompy ciepła (ale dopiero w przyszłym roku 2017 będzie wiadomo czy się na to załapie czy nie). Zamieszkać planowałem wcześniej (zimą tego roku) pierwszy rok ogrzewając kominkiem, a dopiero kolejnej zimy przez pompę ciepła lub gazem jak się nie załapię na pompę. Jednak teraz podłogą nie mam jak grzać. Mogę w takim razie położyć sobie teraz płytki gresowe na wylewkach? Czy wygrzewanie wylewek jest konieczne? Czy to że wylewki miałem zrobione w letnim miesiącu a nie w zimie nie wymaga ode mnie wygrzewania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecet0 29.07.2016 05:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts