agamon 29.07.2016 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 Witam,przeczytajcie poniższy artykuł:http://www.dziennikwschodni.pl/biala-podlaska/przez-dwa-tygodnie-psy-w-pogorzelisku-czekaly-na-wlascicielke-kobieta-zginela-w-pozarze,n,1000184390.html Po zdjęciu i opisie widać,że to wartościowe psy. Może ktoś szuka na swoją działkę dobrych psów, niekoniecznie rasowych z papierami. Choć te wyglądają na piękne podpalane wilki. Psy zabrane do schroniska- szkoda aby tam resztę swojego psiego życia spędziły.P.S.Ja i moi sąsiedzi mamy zwierzęta znajdy ( wieś podmiejska , wokół lasy-serce ściska z bólu i łzy się cisną z oczu jak się co jakiś czas spotyka psa , kota wyrzuconego przy drodze w lesie. Chyba na swoim domu przyczepię tabliczkę " Pensjonat pod przetrąconą łapą" . Popytajcie może ktoś dałby tym wartościowym psiakom dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 29.07.2016 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 Ponieważ psy są zżyte ze sobą dobrze byłoby, aby poszły razem do jednego domu. Dwa psy na podwórku to dobre rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysik123 08.12.2016 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Biedne zwierzęta. Mam nadzieje, że ktoś się nimi zajmie, jak trzeba. Zasługują na nowy dom. Sam chętnie bym adoptował zwierzaka, ale na razie nie mam jeszcze warunków. Kiedy skończę budowę domu, oczywiście biorę psa ze schroniska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts