Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam,

przeczytajcie poniższy artykuł:

http://www.dziennikwschodni.pl/biala-podlaska/przez-dwa-tygodnie-psy-w-pogorzelisku-czekaly-na-wlascicielke-kobieta-zginela-w-pozarze,n,1000184390.html

Po zdjęciu i opisie widać,że to wartościowe psy. Może ktoś szuka na swoją działkę dobrych psów, niekoniecznie rasowych z papierami. Choć te wyglądają na piękne podpalane wilki. Psy zabrane do schroniska- szkoda aby tam resztę swojego psiego życia spędziły.

P.S.

Ja i moi sąsiedzi mamy zwierzęta znajdy ( wieś podmiejska , wokół lasy-serce ściska z bólu i łzy się cisną z oczu jak się co jakiś czas spotyka psa , kota wyrzuconego przy drodze w lesie. Chyba na swoim domu przyczepię tabliczkę " Pensjonat pod przetrąconą łapą" .

Popytajcie może ktoś dałby tym wartościowym psiakom dom.

• 4 months później...
Biedne zwierzęta. Mam nadzieje, że ktoś się nimi zajmie, jak trzeba. Zasługują na nowy dom. Sam chętnie bym adoptował zwierzaka, ale na razie nie mam jeszcze warunków. Kiedy skończę budowę domu, oczywiście biorę psa ze schroniska.