MaPi 30.07.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Pytam bo nie wiem, a nie chcę żeby mi ktoś później kazał zapłacić za coś za co płacić nie muszę.Czy trzeba zmianę taką wprowadzić w projekcie, czy wystarczy, że materiały będą spełniały takie same normy np. współczynnik przenikania ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.08.2004 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 mnie architekt zaprojektował ściany 3W z maxa ale w projekcie zaznaczył, że dopuszcza zmianę technologi byleby ta była zgodna z normami, więc zmieniłam budowałam 1W z ytonga i nic nikomu nie płaciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 01.08.2004 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 Dzięki za odpowiedź. Projekt, nad którym sie zastanawiamy jest zaprojektowany w 2 warstwowym porothermie a my chcielibyśmy ścianę 1 warstwową z betonu komórkowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts