Ziel-ka 29.07.2016 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 Zastanawiam się nad drzwiami które "chowają się" w ścianę i nie wiem od czego zacząć. Jakie muszą być grubości ścianek z jednej i drugiej strony, to się robi na kartongipsie z jakimś stelażem? Ktoś ma takie drzwi, jak się sprawdzają przy wszędobylskich zwierzakach, w sensie czy to się blokuje jakoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 01.08.2016 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Tutaj masz przykład gotowego systemu, jest też kompleksowa instrukcja montażu z wymiarami itp. Osobiście mam drzwi podwieszane do sufitu, wszystko działa ok. http://www.laguna.pl/produkty_systemy/kategoria/26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPH KOSTAR 06.08.2016 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Witam Konstrukcja samej ościeżnicy jest aluminiowa i ona stanowi główną konstrukcję . Ekipa budowlana montuje taką kasetę . Zwierzaki raczej same skrzydła sobie nie przesuną , nawet jak drzwi są delikatnie uchylone to potrzebna jest siła , żeby je przesunąć . Sam efekt wizualny jest za to bardzo ciekawy. Pozdrawiam Grzegorz Doradca KOSTAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawcze 03.12.2016 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Zastanawiam się nad drzwiami które "chowają się" w ścianę i nie wiem od czego zacząć. Jakie muszą być grubości ścianek z jednej i drugiej strony, to się robi na kartongipsie z jakimś stelażem? Ktoś ma takie drzwi, jak się sprawdzają przy wszędobylskich zwierzakach, w sensie czy to się blokuje jakoś? Minimalna grubość 10 cm, optymalna 12,5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts