Helenn 29.07.2016 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 (edytowane) To mój pierwszy post na forum - dzień dobry wszystkim. Potrzebuję pomocy. Architekt zaproponował nam zrobienie w kuchni grzejnika dekoracyjnego nad blatem kuchennym (robimy zabudowę pod oknem, więc grzejnik wypada spod okna) - grzejnik będzie wysoki prawie do sufitu (zostanie około 10 cm przestrzeni między grzejnikiem a sufitem).Mam wątpliwości czy tak można. Czy to zgodne z zasadami? Wiem, że są minimalne odległości wymagane, jeśli chodzi o odl. od podłogi. A jak jest z grzejnikiem pod sufitem? Proszę pomóżcie!!!! Będę bardzo wdzięczna. Edytowane 29 Lipca 2016 przez Helenn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 31.07.2016 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 Grzejniki są różne ." dekoracyjny" to za mało informacji.Czasem zwykłą rurka jest grzejnikiem dekoracyjnym - to kwestia gustu.Ale jeśli to płytowy to 10 cm wystarczy.ALE nad grzejnikiem dość szybko pojawią się na suficie czarne smugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aggiepanda 20.08.2021 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2021 (edytowane) Cześć wszystkim,Z mężem chcieliśmy zmienić grzejniki w salonie na właśnie takie pionowe dekoracyjne, żeby zmienić styl na trochę nowocześniejszy! Muszę przyznać, że wyglądają niesamowicie, a inspiracje na [spam] przekonały nas, żeby zmienić również te w łazienkach i kuchni. Są dużo łatwiejsze do czyszczenia niż te staromodne, żeberkowe! A fakt, że mogą być aż pod sufitem zwiększa możliwości aranżacji mebli. Nic tylko się bawić i znaleźć idealny styl dla swojego domu. Edytowane 22 Sierpnia 2021 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts