Zagłoba 30.07.2016 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 Chciałabym zapytać o zatoki, Jak radzicie sobie z bólem zatok. W sumie zapalenia nie mam, ale towarzyszy mi ciągle uczucie "zapchanego nosa". Czy stosujecie jakieś inhalacje, itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cassie 02.08.2016 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Jeśli dokuczają, to nie można normalnie funkcjonować. Mnie pomógł Sinudafen, kapsułka po posiłku. W składnie ma m.in. lipę i czarny bez. Robię tez okłady z solą i olejkami. Ważna jest tez systematyczność w takim leczeniu. Jeśli nie możesz sobie poradzić z bólem, to laryngolog zostaje. zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 19.08.2016 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 o zakraplaniu nosa poczytajcie sobie tutaj:http://portal.bioslone.pl/porady-medycyny-ludowej/krople_do_nosaleczy pięknie zatoki. wielu moich znajomych to stosowało. po tych kroplach często schodzą z zatok masy ropy, ale jest przynajmniej pewność, że się człowieku wyleczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nina955 22.03.2017 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Ja również mam taki problem, ale robię 2 razy dziennie inhalację solą fizjologiczną i od razu mogę normalnie oddychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts