kasia1986 30.07.2016 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 (edytowane) Zawsze najgorzej jest zacząć... Wraz z meżem postanowilismy ze naszym marzeniem bedzie kupno kawałka naszej ziemi i wybudowanie domku,naszego domku.I tak na początku lutego 2016roku zostaliśmy posiadaczami 10.54arowej działki w Bodzanowie. Po podpisaniu aktu notarialnego udaliśmy sie do Pani architekt( Katarzyny Dusza-Bednarek) w celu zakupienia projektu JULIUSZ MAŁY 2 Edytowane 30 Lipca 2016 przez kasia1986 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia1986 30.07.2016 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 (edytowane) Koszty jakie ponieśliśmy do tej pory: działka+notariusz a oto widok naszej działki następne koszta mapka z zagospodarowania przestrzennego koparka transport kamienia gruz A oto efekty pracy Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez kasia1986 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia1986 30.07.2016 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 (edytowane) I tak działka jest droga jest projekt tez i w maju ruszyliśmy za ekipami i tu zaczął sie problem gdy przyszło do wyceny masakra ile sobie licza I tak dzieki mojemu kuzynowi znależliśmy ekipe która w rozsadnej cenie nam wybuduje dom o jak sie ucieszyłam termin uzgobniony na początek sierpnia I tak:ZALICZKA DLA MURARZA xxx ADAPTACJA PROJEKTU KOSxxxxKOSZTA ZWIĄZANE Z DOKUMENTACJA CZYLI PRAD GAZ WODAITP.... Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez kasia1986 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia1986 30.07.2016 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 (edytowane) W PROJEKCIE DUZO NIE ZMIENIALISMY ,ZMIENILIŚMY TYLKO WYKUSZ NA PROSTOKĄTNY I SCHODY BĘDA OTWARTE BEZ SCIANKI TAK TO WSZYSTKO ZOSTAJE TAK JAK BYŁO. POZWOLENIE NA BUDOWE UPRAWOMOCNIŁO SIE 18 LIPCA WIĘC TERAZ SKŁADAMY PAPIERY I CZEKAMY NA DECYZJE Z BANKU......... NIE POWIEM OD NICH TERAZ TO ZALEZY CZY NASZE MARZENIE SIE SPEŁNI I TAK NASTĘPNE PONIESIONE KOSZTY: MAPKA Z WYŁACZENIA GRUNTÓW ORNYCH xxx MAPKA Z ZAGOSPODAROWANIAZ GMINY xxx WYPIS I WYRYS Z GRUNTÓW (WIELICZKA)xxx ANALITYK xxx PO KILKU DNIACH UMÓWILIŚMY SIE Z GEODETĄ ZEBY DORADZIŁ NAM JAK ZROBIC ZEBY BYLO DOBRZE BO DZIAŁKA JEST TROSZKE POCHYŁA I POWIEM WAM ZE DOBRZE ZE GO WZIELISMY MIEDZY POCZĄTKIEM A KOŃCEM JEST RÓZNICY 2M:jawdrop:WIEDZIAŁAM ZE JEST SPAD ALE AZ TYLE ALE MÓJ MURARZ TWIERDZI ZE DAMY RADE WIEC MU WIERZE I ZNOWU ZDJECI Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez kasia1986 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia1986 30.07.2016 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 (edytowane) I efekty po pomiarach koszta: Tyczenie domu xxx Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez kasia1986 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbic221 30.07.2016 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 Witam serdecznie. Fajną macie działeczkę, widoki piękne.... Gratuluję też znalezienia wykonawców. Przyznam szczerzę. że jestem w szoku, że za taką kwotę postawi wam wykonawca dom, biorąc pod uwagę bryłę domu, a nie ukrywajmy nie jest to zwykła stodółka z 2 spadowym dachem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia1986 31.07.2016 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 Witam serdecznie. Fajną macie działeczkę, widoki piękne.... Gratuluję też znalezienia wykonawców. Przyznam szczerzę. że jestem w szoku, że za taką kwotę postawi wam wykonawca dom, biorąc pod uwagę bryłę domu, a nie ukrywajmy nie jest to zwykła stodółka z 2 spadowym dachem. Pozdrawiam. Ja również witam bardzo mi miło tak to fakt my sami jesteśmy pod wrażeniem i jak narazie wydaje nam sie w porzadku Pan Andrzej bo tak nasz murarz ma na imię ,jeżeli ktoś bedzie chciał dam namiary zobaczymy jak pojdzie u mnie na budowie kazdy go zachwala wiec zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia1986 31.07.2016 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 TYCZENIE DOMU ODBYŁO SIE W PIĄTEK 29.07.2016 A NA WTOREK JESTEŚMY UMÓWIENI Z PANEM KOPARKOWYM NA KOPANIE FUNDAMENTÓW JEZELI POGODA NAM POZWOLI BO OSTATNIO NAM DESZCZYK LEJE:( ALE FAJNIE JUZ COS ZACZYNA SIE DZIAC JAK JA TO BARDZO LUBIE:lol2: DAM ZNAC WE WTOREK CZY NAM SIE UDALO WYKOPAC I ZALAC ŁAWY..... POZDRAWIAM KASIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia1986 04.08.2016 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 WITAM I TAK NIESTETY WE WTOREK NAM SIE NIE UDAŁO ZALAC ŁAW GDYZ TAK JAK WSPOMINAŁAM DESZCZYK NAM NA TO NIE POZWOLIŁ,ALE ZA TO WCZORAJ ZADZWONIŁ MURARZ DO MĘŻA ZE DZIŚ KOPIEMY:lol2::lol2: WYOBRAŻACIE SOBIE JAK MY KOBITKI NA TO REAGUJEMY?TAK SIE UCIESZYŁAM ZE AZ SERDUCHO MI MOCNIEJ ZABIŁO.....NA PIERWSZYM PLANIE MOJA MALA INWESTORKA...... A TU JUZ LEJEMY:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia1986 04.08.2016 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) LANIE CD. [ATTACH=CONFIG] KOSZTY JAKIE PONIEŚLIŚMY DZISIAJ KOPARKOWY RÓWNANIE DZIAŁKI +FUNDAMENTY xxx MURARZ xxx BETON 17 KUBIKÓW xxx BLOCZKI SZALUNKOWE( 130SZTUK PO xZŁ)xxx POZDRAWIAM KASIA Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez kasia1986 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia1986 09.08.2016 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) WITAM WSZYSTKICH JAK NARAZIE WSZYSTKO IDZIE PO NASZEJ MYŚLI W TAMTYM TYGODNIU ZADZWONIŁ DO NASZ PAN KTORY ZAŁATWIA NAM KREDYT I USŁYSZAŁAM MIŁA WIADOMOŚC ZE DOSTAJEMY ODPOWIEDZ POZYTYWNA:lol2:TAK SIE UCIESZYLAM....I WCZORAJ BYLISMY W BANKU PODPISAC UMOWE (WYROCZNIE)ALE CO BY SIE ZROBILO BEZ TEGO TAK SIE CIESZE FURTKA ZOSTAŁA OTWARTA MOZEMY POWIEDZIEC TERAZ OFICJALNIE ZE SEZON BUDOWLANY ROZPOCZETY:yes: POZDRAWIAM WSZYSTKICH BUDUJĄCYCH I ZACZYNAJĄCYCH PAPA KASIA:wave: Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez kasia1986 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts