Asconi 31.07.2016 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 Witam, jak w temacie. Chciałem dowiedzieć się gdzie zaprogramować, aby po włączeniu alarmu lub wyłączeniu z pilota był sygnał syreny, Przed przywróceniem ustawień fabrycznych przy załączeniu alarmu syrena zapiszczała raz, a przy wyłączeniu trzy razy. Z góry dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xtea 01.08.2016 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Witam, jak w temacie. Chciałem dowiedzieć się gdzie zaprogramować, aby po włączeniu alarmu lub wyłączeniu z pilota był sygnał syreny, Przed przywróceniem ustawień fabrycznych przy załączeniu alarmu syrena zapiszczała raz, a przy wyłączeniu trzy razy. Z góry dzięki i pozdrawiam. Czy chcesz informować okolicę, że wychodzisz z domu albo wracasz? To nie samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asconi 01.08.2016 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Czy chcesz informować okolicę, że wychodzisz z domu albo wracasz? To nie samochód. To akurat drugorzędna rzecz. Chcę mieć pewność, że alarm został załączony. Czy wiesz gdzie w ustawieniach zmienić ten parametr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts